Bij NU-Air draait het altijd om lucht

Nu-Air Ventinox is dé specialist in luchtbehandelinginstallaties. Wij leveren een zeer uitgebreid programma. Van complete ventilatiesystemen voor horeca en grootkeukens tot maatwerkproducties voor uiteenlopende bedrijven.

 

Innoveren is bij ons vanzelfsprekend. Wij lopen dan ook voortdurend voorop met nieuwe toepassingen. De systemen worden overigens in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd en onderscheiden zich door duurzaamheid, compleetheid en betrouwbaarheid.

 

Onze adviseurs komen vrijblijvend op locatie om een creatief ontwerp te kunnen realiseren. Bovendien staat onze intensieve projectbegeleiding garant voor een efficiënt verloop van alle projecten.

 

De monteurs van Nu-Air Ventinox zijn gespecialiseerd in het installeren van de meest uiteenlopende ventilatiesystemen. Verder bieden wij een 24/7 storingsdienst met landelijke dekking.

 

Wilt u meer weten of wilt u referenties van ons, neem dan gerust contact op.

Nu-Air uitgeroepen tot stagebedrijf van 2018

De Vereniging Bedrijfskring Almere heeft op 11 december Nu-Air uitgeroepen tot stagebedrijf van het jaar 2018 in de categorie profit.

Ter ere hiervan ontvingen wij uit handen van wethouder Maaike Veeningen een grote beker. Zij gaf daarbij aan dat Nu-Air een onderneming is die maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel heeft. Jaarlijks worden er dan ook meerdere stageplaatsen aangeboden. Daarbij valt het op dat het leerproces centraal staat. Ook als het gaat om studenten die meer begeleiding vergen.

Het resultaat is goed gekwalificeerd personeel. En natuurlijk zijn wij daar trots op.