Onze Diensten

GREEN AIR INSTALLATIONS  is een veelzijdig bedrijf dat een oplossing heeft voor elk probleem. Hieronder een greep uit de meest voorkomende diensten die worden uitgevoerd. Op de pagina projecten is opgeleverd werk te zien. 

 

Badkamers

Heeft u plannen om de badkamer te vernieuwen of simpelweg op te frissen door middel van nieuw sanitair, of bent u op zoek naar andere mogenlijkheden. Wij komen graag bij u langs om te kijken wat er moet gebeuren. Wij komen graag langs om te kijken wat er moet gebeuren en een vrijblijvende offerte voor u op te stellen.

Timmerwerk

Wilt u iets laten maken een meubel, kast enct. Ook dit is voor ons geen probleem. Ook kunnen wij u op weg helpen als u zelf een project heeft opgezet maar even vastoopt.  Wij komen graag langs om te kijken wat er moet gebeuren en een vrijblijvende offerte voor u op te stellen.

Keukens
stucwerk
Electra

Uw keuken is aan vervanging toe maar u weet niet waar u moet beginnen.  Wij maken het voor u een stuk makkelijker. Van electra tot de watervoorziening to het plaatsen van de keuken wij zorgen dat het allemaal in orde komt. Wij komen graag langs om te kijken wat er moet gebeuren en een vrijblijvende offerte voor u op te stellen.

Met meer dan 15 jaar ervaring kunnen wij zeggen dat geen muur ons kan tegenhouden. Wilt u een motief in het stucwerk of toch liever glad en gelatext. Het is voor ons geen pobleem. Wij komen graag langs om te kijken wat er moet gebeuren en een vrijblijvende offerte voor u op te stellen.

Het aanleggen van nieuwe groepen, lichtpunten, spot en led verlichting, het verplaatsen van een wandcontactdoos of het vervangen van de oude bedrading. Alles is mogenlijk.

 Wij komen graag langs om te kijken wat er moet gebeuren en een vrijblijvende offerte voor u op te stellen.

Tegelwerk
Schilderwerk
Toilet

Wij verrichten ook tegelwerkzaamheden zowel wand als vloertegels. Dit kan in de badkamer zijn maar natuurlijk ook in de woonkamer of een bedrijfsruimte. Wij komen graag langs om te kijken wat er moet gebeuren en een vrijblijvende offerte voor u op te stellen.

Wij verrichten diverse schilderwerkzaameden van latexe tot he schilderen van kozijnen. Wij komen graag langs om te kijken wat er moet gebeuren en een vrijblijvende offerte voor u op te stellen. 

Het vervangen van een toilet kan op verschillende manieren gebeuren. U kunt ervoor kiezen om slecht u sanitair te vervangen of het gehele toilet te slopen en te vernieuwen. Bijde is voor ons geen probleem.  Wij komen graag langs om te kijken wat er moet gebeuren en een vrijblijvende offerte voor u op te stellen.